Хотел Атлант
Константин и Елена
Хотел Атлант се намира в западната част на к.к. Св.Св. Константин и Елена и е само на 190м от плажа.

Местоположение: Св.Св. Константин и Елена, Варна 9006

Брой стаи: 28 двойни стаи и 6 апартамента.

В стаите: спалня или две единични легла, разтегателен диван, минибар, телефон, телевизор, кабелен интернет, сейф, баня с вана и сешоар, централна климатична система и възможност за индивидуално регулиране, балкон с масичка и столове.
Стаите са с изглед към басейна или към парка.
Двойна стая - просторни, светли и оборудвани с комфортна и удобна мебел. Възможност за настаняване на двама възрастни и две деца или трима възрастни.
Апартамент - антре, дневен кът с мека мебел и спална част. Възможност за настаняване на двама възрастни и две деца или трима възрастни.

Ресторанти и барове: Основен Ресторант - национална и европейска кухня и колекция от маркови концентрати и специални вина. Капацитет 120 места в залата и 40 места в прилежащия английски двора.
Лоби Бар - с просторна тераса към басейна, предлага богат асортимент от екзотични аперативи и коктейли.

Спорт и рекреация: открит басейн с лечебна минерална вода.
На разположение на гостите е и Възстановителния център, предлагащ богато разнообразие от възстановителни и лечебни програми, сауна.

Хотелът предлага още: обмен на валута, пране и гладене, трансфер от и до летището, паркинг.

Конферентни зали: една зала с капацитет 30 места, която предлага множество бизнес услуги – телефон, телефакс, кабелен интернет, копирни услуги и технически средства. В непосредствена близост до конферентната зала се намира помещение, идеално за провеждане на кафе-паузи. Хотел Атлант предлага условия за провеждане на малки конференции, семинари, работни срещи, фирмени обучения и тържества.

Интернет: оборудван интернет кът с компютри в лобито на хотела и кабелен интернет по стаите срещу допълнително заплащане.

За децата: детска секция в басейна и люлки в двора.

Домашни любимци: се разрешават срещу допълнително заплащане и по предварителна резервация.

Безплатно ползване на: открит басейн, шезлонги, чадъри и кърпи около басейна, паркинг.

Хотелът работи: целогодишно.