Хотел Аква Азур
Константин и Елена
Уелнес хотел Аква Азур се намира в курортен комплекс Св.Св. Константин и Елена, на 100 метра от плажната ивица.

Местоположение: Св.Св. Константин и Елена, Варна 9006

Брой стаи: 163 двойни стаи и 6 студиа.

В стаите: спалня или две единични легла, писалище, разтегателен фотьойл, мини-бар, телевизор с кабелна телевизия, телефон, интернет, централна климатизация с възможност за индивидуални настройки, баня с вана, душ, телефон, козметично огледало и сешоар, просторна тераса. Всички стаи са с изглед към морето (директен или страничен).
Хотелът разполага с пригодени стаи за инвалиди.

Ресторанти и барове: Основен ресторант - светъл и просторен, капацитет до 150 места на закрито и 70 места на тераса с изглед към басейна.
Лоби Бар (00:00-24:00ч.) - разположен във фоайето на хотела с  тераса. Предлага богат асортимент от алкохолни и безалкохолни напитки.
Бар Басейн (11:00-23:00ч) - предлага разнообразие от разхладителни и освежаващи напитки около басейна.
Коктейл Бар - ползва се само за мероприятия, разположен в зоната на конферентния блок. Разполага с богата листа от изискани напитки и коктейли.

Спорт и рекреация: вътрешен и външен басейн, фитнес, тенис на маса и билярд. На разположение на гостите е и Спа Центъра на хотела, предлагащ разнообразие от релаксиращи процедури и терапии, сауна, парна баня, солариум и джакузи.

Хотелът предлага още: сейф на рецепция (срещу доп. заплащане), обмяна на валута, магазин, химическо почистване, пране и гладене, козметичен салон, маникюр и педикюр, коли под наем, безплатен паркинг пред хотела и подземен гараж (срещу доп. заплащане).

Конферентни зали: две конферентни зали, с прилежащи към тях гардероб и вътрешно пространство удобно за провеждане на неформални срещи и кафе-паузи.
* Зала 1 с капацитет до  160 места
* Зала 2 с капацитет до 50 места.
Разнообразието от технически средства, с които са оборудвани залите ги прави подходящо място за организиране на конференции, семинари, курсове и фирмени обучения.

Интернет: безплатен кабелен достъп в стаите, интернет кът с компюрти във фоайето срещу допълнително заплащане.

За децата: детски басейн и детски площадка.

Домашни любимци: не се разрешават.

Безплатно ползване на: вътрешен и външен басейн, шезлонги, чадъри и шалтета около басейните, фитнес, интернет по стаите и паркинг.

Хотелът работи: целогодишно.