Грийн Лайф Бийч Ризорт
Каваци
Хотелът е с разчупена структура, състояща се от тринадесет съседни сгради, с басейни и места за слънчеви бани, зелени зони и прекрасен прилежащ спокоен, луксозен и романтичен плаж

Местоположение: Местност Каваци, Созопол

В стаите: Студио - двойно легло, кът за отдих, кът за хранене и оборудвана кухненска ниша, климатик, кабелна телевизия баня, тераса.
Апартамент с една спалня - спалня, отделна просторна дневна с кухненска ниша, климатик, кабелна телевизия, разтегателен диван, баня, тераса.
Апартамент с две спални - две спални, отделна дневна с кухненска ниша, климатик, кабелна телевизия, разтегателен диван, баня, тераса.

Ресторанти и барове: Ресторант Dune - блок масата в рестoрант Дюн ще Ви изненада с разнообразие от салати, предястия, основни ястия и десерти, както и богат избор на сезонни плодове. В прохладната закрита част на ресторанта или просторната тераса, вие можете да се насладите на разнообразното и свежо меню.
Ресторант La Terrazza - в близост до детския кът и един от басейните е разположен  а-ла карт ресторант, който предлага добре балансирано меню, обедни предложения и селекция от ободряващи напитки и вина.
Ресторант Del Mar - насладете се на морски специалитети и вкусни ледени десерти на самия плаж.
Бар басейни - През целия ден предлага коктейли и фрешове на  бар басейни, разположени до големите басейни на Green Life Beach Resort.
Beach Bar Green Life - на плажа на комплекса можете да се насладите на разнообразни коктейли в плажния бар. Идеално място е и за морски сватби и рождени дни.

Спорт и рекреация: игрище за баскетбол и футбол, волейболно игрище на плажа, тенис корт, фитнес, басейни.

Хотелът предлага още: салон за красота, масажи, колоездене, колела под наем - срещу заплащане

Интернет: безжичен интернет -безплатен

За децата: детски център, възможност за почасово гледане на деца, детска секция в басейна

Домашни любимци: не са разрешени.

Безплатно ползване на: интернет, паркинг, басейн, шезлонги и чадъри около него и на плажа (в опреелени периоди на сезона).

Хотелът работи: сезонно, през лятото.