Хотел Вила Лист
Созопол
На Централния плаж на гр. Созопол се намира перлата на хотелите в града – Хотел Вила Лист. Тук има всичко: романтичен залив, изглед към Стария град, типична архитектура, стилно фоайе с атрактивна рецепция, лоби бар с панорамна тераса към морето, отлично обслужване, хотелски стаи с луксозно обзавеждане.

Местоположение: 8130 Созопол, Ул. “Яни Попов” 5

Брой стаи: 100 двойни стаи, 10 апартамента, 2 лукс апартамента и един президентски апартамент

В стаите: Стаите разполагат с телевизор, телефон, мини бар, климатизация, балкон, теракотов под и баня с телефон и сешоар. Апартаментите могат да се резервират спрямо тяхното разположение и големина. Терасата на президентския апартамент разполага с шезлонги и от нея гостите могат да се възхищават на приказно красивата гледка към морския залив с пясъчната ивица пред Стария град на Созопол.

Ресторанти и барове: Класически ресторант - предлага кулинарни изкушения от българската и европейска кухня. За закуска и вечеря имате възможността да се насладите на богато подредената блок маса. Ресторантът се състои от две зали и открита тераса с изглед към морето и стария град.
Лоби бар - впечатлява с уникално пано допринасящо за арт атмосферата на фоайето. Просторна тераса към залива и атрактивен шадраван с водни и светлинни ефекти привличат гостите на лоби бара.
Бар басейн - със своя оригинален дизайн и художествени пана в интериора радва гостите на открития и закрития басейн.
Бистро - предлага разнообразни ястия и напитки след 18:00. Гостите му се наслаждават на атмосферата и прекрасната гледка към залива и стария град.

Спорт и рекреация: външен и вътрешен басейн, фитнес, сауна, парна баня, джаузи.

Хотелът предлага още: пране, гладене, сейф, румсървиз, фризьорски и козметични услуги, рент-а-кар - срещу допълнително заплащане.

Конферентни зали:

На разположение са четири конферентни зали с капацитет до 10, 30, 50 и до 150 места:
* зала „Ротари” – до 30 участника
* зала „Медиа” – до 50 участника
* зала „Ултима” – до 150 участника
* ВИП салон – до 10 участника (към президентския апартамент).
Всички зали са елегантно обзаведени, модерно оборудвани и с дневна светлина. Необходимата конферентна техника е на разположение на организаторите за нуждите на мероприятията.


Интернет: безплатен безжичен на територията на хотела.

За децата: детска стая.

Домашни любимци: не се приемат.

Безплатно ползване на: басейн, чадър, шезлонг, лежанка, фитнес, интернет, паркинг.

Хотелът работи: целогодишно.