Хотел Гларус
Златни пясъци
Хотел Гларус е разположен в северната част на курорта, на първа линия, като от плажа го дели само крайбрежната алея. Изключително тихо място, далеч от шума на централната част на "Златни пясъци", идеално за отдих и почивка.

Местоположение: 9007 Златни Пясъци

В стаите: Двойна стая - разполага с кабелна телевизия, мини бар, телефон, сешоар, баня с вана и WC, балкон. Стаите, разположени на последния етаж предлагат на гостите панорамна тераса, от която се открива прекрасна гледка към морето и курорта.
Апартамент - състои се от спалня, оборудвана като двойните стаи и дневна, с ниска маса, 2 фотьойла и разтегателно канапе – трисет, както и допълнителна WC.
Апартамен с кухня - оборудвана и обзаведена като хотелските апартаменти, като в дневната е обособена кухня, оборудвана с фурна, 2 котлона, хладилник, кана за кафе и вода, посуда и прибори, а вместо мини-бар има хладилник, както и маса за хранене с 4 стола. Максимално настаняване 2+2.

Ресторанти и барове: Основен ресторант - разполагащ със 100 места на закрито и тераса за 50 гости с панорамна гледка към морето и басейна на хотела.
Лоби бар - разположен във фоайето, непосредствено до рецепция.
Бар-басейн - разположен до басейна в края на ниското тяло на хотела, от където се открива прекрасна гледка към морето
Бистро - намира се на самата крайбрежна алея и тук човек може както да похапне, така и да се освежи, любувайки се на чудесната морска панорама

Спорт и рекреация: външен басейн, фитнес, сауна, джакузи, тенис на маса.

Хотелът предлага още: пране, обмяна на валута, сейфове на рецепция, масажи, маникюр/педикюр, рент-а-кар - срещу допълнително заплащане.

Конферентни зали: Хотелът разполага с конферентна зала с 80 места.

Интернет: интернет клуб - срещу допълнително заплащане.

За децата: детски клуб, игри.

Домашни любимци: не се приемат.

Безплатно ползване на: външен басейн, чадър и шезлонг около него или на плажа в съседство до хотела, тенис на маса, фитнес.

Хотелът работи: сезонно, през лятото.

Допълнителна информация: Хотелът отваря врати за пръв път през 2006г.