Хотел Славей
Златни пясъци
Хотел Славей е разположен в естествено озеленен парк с разнообразна растителност. Прилежащата територия на комплекса е повече от 7 дка естествена гора и на 200 местра от плажа.

Местоположение: 9007 Златни Пясъци

Брой стаи: 156 двойни стаи, 65 двойни разширени и 12 студия

В стаите: Двойна стая - две отделни легла с опция за се събират, допълнително легло-разтегателен фотьойл, телевизор, телефон, мини хладилник; антиалергично подово покритие от ламинат. Баня с душ кабина и санитарен възел, телефон и сешоар. Максимално настаняване на трима души-две редовни и едно допълнително легло.
Двойна разширена стая - спалня, допълнително легло-разтегателно двойно канапе, телевизор, телефон, мини хладилник; антиалергично подово покритие от ламинат. Баня с душ кабина и санитарен възел, телефон и сешоар. Максимално настаняване на четирима души-две редовни и две допълнителни легла.

Ресторанти и барове: Основен ресторант - разполага с 200 места на закрито и 100 места на откритата ресторантска тераса. Разнообразието на кулинарни специалитети на българската и европейска кухня ще задоволи и най- изискания вкус.
A-La-Carte ресторант - тук гостите на хотела могат да се насладят на една вечеря в изисканата атмосфера веднъж по време на своя престой. Резервациите за A-la-Carte ресторанта се правят на рецепция до 11 часа на предходния ден.
Лоби бар - Отворен е 24 часа. Предлага разнообразие от местни алкохолни и безалкохолни напитки. Едно питие на слънчевата тераса на лоби бара с изглед към морето ще Ви зареди с положителни емоции за дълго време.
Снек бар - Предлага закуска на любителите на късното ставане. За тези, които обичат да похапват около басейна, има пица, картофки, сандвичи, сладки и сладолед.
Бар басейн -на разположение на гостите на готела през горещите летни дни за коктейли и освежаващи напитки.

Спорт и рекреация: три външни басейна, закрит вътрешен басейн, джакузи, сауна, фитнес, игрище за волейбол и минифутбол, тенис на маса, билярд,

Хотелът предлага още: център за фризьорски, козметични и масажни процедури, сейф на рецепция, сауна, джакузи, масаж, билярд, компютри с Интернет, пране и гладене, парко място при наличност - срещу допълнително заплащане,

Интернет: зона с компютри - срещу допълнително заплащане.

За децата: детски кът с люлки и пързалки, детски басейн с водна пързалка, стая за забавления, анимация.

Домашни любимци: не се приемат.

Безплатно ползване на: басейни, чадър и шезлонг около тях.

Хотелът работи: сезонно, през лятото.