Хотел Лилия
Златни пясъци
Хотел Лилия се намира в северната част на к.к. Златни пясъци, на метри от плажната ивица.

Местоположение: к.к. Златни пясъци, 9007 Варна

Брой стаи: 206 двойни стаи, 41 апартамента с 2 легла, и 1 VIP апартамент.

В стаите: Двойна стая - Състои се от антре и същинска част с две отделни или събрани легла, телефон, телевизор, минибар, баня с душ-кабина, сешоар, балкон с масичка и столове,изглед към морето или парка.
Апартамент -  Просторно помещение с антре и две отделни стаи или едно общо помещение – оптически разделено на дневна и спална част.  Разполагат с дневен кът с мека мебел, телефон, телевизор, минибар, баня/WC с душ кабина и/или вана, отчасти с биде, сешоар, балкон с масичка и столове, изглед към парка или морето.

Ресторанти и барове: Основен Ресторант - климатизирана зала с 215 места и просторна покрита тераса с изглед към алеята с 65 места; в летните месеци в основния ресторант се предлага закуска и вечеря на блок маса в часовете 7:30 до 10:30ч и 18:00 до 21:00ч и богато разнообразие от национални и европейски ястия и напитки.
Бирхале - оформено в староградски стил климатизирано заведение с 60 места, намиращ се в сутеренния етаж на хотелския комплекс с вход към алеята и предлага на ценителите селектиран набор от видове българска и вносна наливна и бутилирана бира, както и подходящи за нея ястия - плата и аламинути.
Барбекю - в близост до басейна в градината пред хотел "Лилия" разполага с 30 места на закрито и 50 места на площадката около басейна. Освежителни напитки, летни коктейли, леки закуски и сладолед са само част от предложенията.
Лоби Бар - в близост до рецепцията и бутиците в уютната атмосфера на оживеното хотелско фоайе в съчетание с голямо разнообразие от алкохолни и безалкохолни коктейли, ниско- и високоалкохолни напитки, сокове и газирани питиета.
Скай Бар - намиращ се на покрива на основното тяло на хотела заедно с басейн, предлага прекрасна панорамна гледка към морето в допълнение с леки освежителни напитки и сладоледени фантазии.
Нощен Бар - изискано нощно заведение с приятна музикално-артистична програма /в определени дни/ и с богат асортимент от коктейли, отлежали и шампанизирани вина, бирa и топли напитки. След 23ч се превръща в дискотека или в определени дни и караоке.

Спорт и рекреация: външен басейн с отделена детска част, скай басейн на покрива на основното крило, фитнес, сауна, солариум, билярд и тенис на маса. На разположение на гостите на хотела е и Центъра за здраве и красота с отлично подготвен козметик с модерна апаратура, както и масажни услуги от висококвалифициран специалист. Богато разнообразие от възстановителни и лечебни програми под непосредствено лекарско наблюдение.

Хотелът предлага още: сейф на рецепция, обмяна на валута, пране и гладене, лекар, козметик, фризьор, маникюрист и специалисти по масаж в медицинския център. Разположени в хотелското фоайе бутици за бижутерия, кожени изделия, конфекция,  парфюмерия и козметика.

Конферентни зали:

Хотел Лилия разполага с климатизирана конферентна зала с централно озвучаване с капацитет 40 до 140 места според подредбата й – тип «киносалон», П-образно или «класна стая». Столовете могат да бъдат оборудвани и с подвижни масички-писалища при необходимост.


Интернет: безплатен Wi-Fi интернет връзка в хотелското лоби и в по-голямата част от стаите, предлагат се и компютри в лобито на хотела.

За децата: детска част във външия басейн, детско меню в ресторанта, детегледачка при предварителна заявка срещу заплащане.

Домашни любимци: не се разрешават.

Безплатно ползване на: външен басейн с шезлонги, чадъри и плажни кърпи около басейна, паркинг.

Хотелът работи: целогодишно.