Берлин Грийн Парк
Златни пясъци
Берлин Грийн Парк е разположен в северната част на Златни пясъци, обкръжен е от гора, зелени площи, цветни лехи и саксийни растения.

Местоположение: кк Златни пясъци, 9007 Варна

Брой стаи: общо 216 двойни стаи, студия и апартаменти.

В стаите: Двойни стаи: комфортни и просторни, климатизирани стаи с директна телефонна връзка, сейф и минибар /срещу заплащане/, сателитна телевизия, сешоар, блекаут завеси, душ и балкон. Част от стаите са с морски изглед.
Студия: подобни на двойните стаи, но много по-просторни, с кът за сядане и възможност за настаняване на трети или четвърти човек.
Апартаменти: с площ над 50 кв.м. и обзаведени като двойните стаи, но с допълнително спално помещение/всекидневна за трети и четвърти човек. Може да се ангажира апартамент с морски или парков изглед.

Ресторанти и барове: основен ресторант,  А-ла-карт ресторант, лоби бар, фитнес бар, бар басейн

Спорт и рекреация: вътрешен и външен басейн с минерална вода, шезлонги с матраци, плажни чадъри и хавлии, фитнес зала, тенис на маса, дартс, билярд, утринна и водна гимнастика, тенис на корт, дневна и вечерна анимационна програма.
На разположение на гостите е и Център за красота и здраве, предлагащ фитнес, сауна и масажи.

Хотелът предлага още: магазин, обмяна на валута, сейф

Интернет: кабелен и Wi-Fi във фоайето и стаите срещу заплащане. Стационарни компютри с интернет във фоайето срещу заплащане.

За децата: детска площадка, басейн и миниклуб за деца 4-12 годишни

Домашни любимци: разрешават се до 6кг.

Безплатно ползване на: закрит и открит басейн с минерална вода, шезлонги, чадъри и хавлии за басейн, фитнес, тенис на маса, дартц, боча, плажен волейбол. Дневна анимационна програма за възрастни и деца: мини клуб, вечерни шоу програми.  Микробус между Хотели ЛТИ-Берлин Голдън Бийч и ЛТИ-Берлин Грийн Парк

Хотелът работи: сезонно, през лятото

Допълнителна информация: Модерен хотелски комплекс, функциониращ от Юли 2003 г. с общо 216 стандартни и фамилни стаи, студия и апартаменти, разположени на 6 етажа.