За нас
 
Екипът на pochivka-more.com се състои от млад и динамичен колектив. Ние работим бързо и професионално, градим трайни отношения с нашите клиенти, осигурявайки услуги на най-високо ниво и с добър баланс цена-качество. Гъвкавостта по време на работа е от решаваща важност, това е причината заради която приемаме last minute запитвания и промени, които обработваме в най-кратко време.

Pochivka-more.com предлага настаняване в Черноморските курорти на България: Албена, Балчик, Златни пясъци, Свети Константин, Обзор, Слънчев бряг, Несебър, Равда, Поморие, Приморско, Созопол и др. Ние ще положим всичките си усилия и опит, за да ви дадем мечтаната почивка!

Pochivka-more.com е търговска марка на туристическа агенция НЕЯ Травел ООД, която притежава удостоверение за регистрация за туроператор и туристически агент № РКК-01-05991. Застраховката „Отговорност на туроператора“ е към ЗАД "Групама Застраховане ЕАД", № 7500170000797.
НЕЯ Травел ООД е регистрирана към Комисията за защита на лични данни като администратор на лични данни с единтификационен номер 335438.

Допълнителна информация съгласно чл.4 от Закона за електронна търговия:
НЕЯ Травел ООД е със седалище и адрес на управление гр. Варна, ул. Патриарх Евтимий 40В. Офисът на фирмата се намира на адрес гр. Варна, ул. Охрид 4, тел. 052/60 59 39, office@neyatravel.com. Дружеството е вписано в търговския регистър с номер 148135304, регистрирано по ЗДДС BG148135304.

RO - без храна
BB - закуска
HB - закуска и вечеря
FB - закуска, обяд и вечеря
AI - всичко включено
UAI - всичко включено с вносни напитки