Бутиков Хотел Модус **** - Описание

Бутиков Хотел Модус в Варна - oписание от Почивка море

Модус е хотел с модерен дизайн и изчистена визия, разположен в сърцето на град Варна, в непосредствена близост до входа на Морската Градина.

Местоположение: 9000 Варна, ул. Стефан Стамболов 46

Изхранване: BB

Брой стаи в Бутиков Хотел Модус: 29 двойни и единични стаи, 8 малки, средни и големи апартаменти.

В стаите: Единична стая - 20 кв.м, единично легло, баня с душ, сешоар, халати, климатик, LCD телeвизор с радио и будилник, сейф, минибар, телефон, интернет, бюро.
Двойна стая - 20-26 кв.м, спалня или две отделни легла, баня с душ, халати, сешоар, климатик, LCD телeвизор с радио и будилник, сейф, минибар, телефон, интернет, бюро.
Малък апартамент - 30 кв.м, спалня, баня с душ и вана, сешоар, халати, отделен кът за сядане, климатик, LCD телeвизор с радио и будилник, сейф, минибар, телефон, интернет, бюро, аксесоари за приготвяне на чай и кафе.
Среден апартамент - 37-43 кв.м, спалня, баня в душ и вана, сешоар, халати, климатик, LCD телeвизор с радио и будилник, сейф, минибар, телефон, интернет, бюро,аксесоари за приготвяне на чай и кафе, тераса.
Голям апартамент - 60-70 кв.м, спалня, кухненски бокс с мивка и място за хранене, баня с душ и вана, сешоар, халати, климатик, LCD телeвизор с радио и будилник, сейф, минибар, телефон, интернет, бюро,аксесоари за приготвяне на чай и кафе, тераса.

Ресторанти и барове: Бистро - разполага с капацитет 24 места, очарова с уютна атмосфера и е гаранция за едно добро прекарване.

Спорт и рекреация: фитнес, сауна.

Бутиков Хотел Модус предлага още: пране, гладене, химическо чистене, паркинг - срещу допълнително заплащане.

Конферентни зали: Хотелът разполага с конферентна зала с капацитет 30 места и е подходяща за провеждане на делови срещи, фирмени ивенти, презентации. Залата е оборудвана с мултимедиен проектор и екран, лаптоп, DVD, долби съраунд система, флипчартове, телефонни линии и високоскоростен интернет.

Интернет: безплатен кабелен и безжичен по стаите.

Домашни любимци: не се приемат.

Безплатно ползване на: фитнес, сауна, сейф, интернет.

Бутиков Хотел Модус работи: целогодишно.

Допълнителна информация: Награда Сграда на годината в категория Градски Хотели за 2007г.

RO - без храна
BB - закуска
HB - закуска и вечеря
FB - закуска, обяд и вечеря
AI - всичко включено
UAI - всичко включено с вносни напитки